Информационное сообщение. Подробнее.

Фестиваль «Бгакті-Сангама 2020»


Дорогі віддані, приміть будь-ласка наші смиренні поклони! Слава Шрилі Прабгупаді!

З радістю повідомляємо вам, що найвидантіша подія року у житті вайшнавів України та Молдови – фестиваль святого імені «Бгакті-Сангама 2020»  відбудеться як і минулого року у містечці Коблево, Миколаївської області.

Точні дати будуть оприлюднені пізніше, але вже зараз ви можете почати накопичувати пожертви на наступний фестиваль.

Коли ви приїжджате на Бгакті-Санґаму, треба заплатити за дорогу, житло, зробити пожертвування до фестивального фонду та ще й бажано зводити дружину на фестивальний ярмарок. І нерідко буває так, що на реєстрації серце вам підказує зробити таке пожертвування, яке не може дозволити ваш ґаманець.

Віднині цю проблему вирішено. Ви можете накопичувати пожертви протягом року. Якщо жертвувати кожний місяць 100 — 150 гривень, це не так помітно, ніж потім відразу викласти велику суму. Всі пожертви будуть враховані в вашому особистому кабінеті і на реєстрації на фестивалі реєстратор знатиме, скільки ви вже накопичили пожертв.

 

Для цього:

  1. Перейдіть будь-ласка за посиланням https://iskconevents.in.ua/uk/
  2. Якщо Ви вже зареєстровані на сайті, то введіть свій логін та пароль, потім оберіть подію — Фестиваль «Бгакті Сангама» 2020, потім учасника/учасників, оберіть бажане служіння та перейдіть до вненсення пожертвувань.

 

3. Якщо Ви ще не зареєстровані, то будь-ласка зареєструйтесь та притримуйтесь пункта 2.

4. Також, якщо Ви не плануєте відвідати фестиваль, а просто бажаєте підтримати цю подію, Ви можете пожертвувати без реєстрації. Якщо ви зробите пожертвування таким чином, то воно не буде закріплене саме за вами. Тож, будь ласка слідуйте інструкції, що викладена вище.

Також у найближчий час, буде можливість налаштувати автоматичні пожертви щомісячно, що на нашу думку буде найлегшим та найзручнішим способом зібрати бажану суму. Нагадуємо, що фестиваль не може інсувати без Вашої посильної участі.

Якщо Ви зтикнетеся з проблемами під час реєстрації, будь-ласка зв’яжіться з нами: support@iskconevents.in.ua

До зустрічі на фестивалі «Бгакті-Сангама 2020»!

Ваші слуги з оргкомітету фестивалю.

Новости

Комментарии отключены.